Quality control / Quality Assurance

Quality control / Quality Assurance

Quality control / Quality Assurance

Bij SB metaal staat kwaliteitsmanagement centraal bij alles wat we doen. Door het streven naar continue verbeteren en het leveren van kwaliteit zetten wij ons volledig in om te voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant. Om dit te bewijzen aan onze klanten zijn wij druk bezig met het behalen van ISO-9001:2015 certificering waarbij in 2020 de audit zal plaatsvinden.

  • Werken volgens iso 9001:2015 richtlijnen
  • Waarborgen kwaliteit
  • Planning en control
  • Veiligheid
  • Milieu bewust 

Omdat wij veel waarde hechten aan langdurige klantenrelaties, zullen wij alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent en blijft. Hierdoor investeren wij voortdurend in het waarborgen van de kwaliteit zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Door het accuraat bijhouden van de planning en met moderne software en vakkennis zorgen wij ervoor dat gemaakte afspraken nageleefd worden en onze klanten altijd up to date blijven. Daarnaast houden wij ons aan strikte procedures voor het controleren van processen en producten, geen onverwachte aspecten achteraf.

Milieu

Wij hechten veel waarde aan het milieu en een goede/gezonde leefomgeving voor ons en toekomstige generaties mens en dier. Zo is afval scheiden voor ons de normaalste zaak van de wereld. Gaan wij zuinig om met verpakkingsmateriaal. En gebruiken wij via onze energieleverancier enkel 100% groene stroom. Ook worden leveranciers zorgvuldig geselecteerd op onder andere milieu bewustheid en welzijn van onze planeet.

Digitalisation Process

Om voorloper te zijn op het gebied van een modern en milieu bewust productiebedrijf is reeds een basis gelegd en investeren wij in moderne technieken en software zo streven wij er naar om in 2021 volledig over te stappen op paperless production wij zien hier naar uit!

Breng andere op de hoogte

Recent nieuws

Carriere bij SB Metaal

SB MEtaal

meer weten, neem contact met ons op

Video afspelen