Jimmy vandenBoer

Jimmy vandenBoer

Jimmy vandenBoer

Zondag 19 juni, het is vandaag vaderdag. Een dag die sinds maart helemaal van toepassing is voor Jimmy! De geboorte van zijn zoontje geeft hem nóg meer energie om te werken. 💪

Als trotse vader van Jackson gaat Jimmy iedere dag vol energie aan de slag voor SB Metaal. Als gecertificeerd lasser ging Jimmy een paar jaar geleden op zoek naar hét bedrijf dat bij hem past, zo kwam hij uit bij SB Metaal. Volgens Jimmy “Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het moeilijkere werk en niets uit de weg gaat.”

Samen tot resultaat komen

Het werken met een team vol met intelligente koppen zorgt voor een oplossingsgerichte aanpak in de werkplaats. Iedereen weet wat zijn taak is, maar kijkt ook bij een ander of hij kan helpen, benoemd Jimmy. “Dit precisiewerk en moeilijke opdrachten zijn dan ook zeker geschikt voor het team van SB Metaal.”

Collega’s hebben veel aan de kennis en kunde van Jimmy. “Hij weet voor alles wel wat te bedenken. Hierdoor gaat het werk nog vlotter en efficiënter, tegelijkertijd zorgt het ook voor goede communicatie en wisselen we werkwijzen met elkaar uit. Zo kom je tot het beste resultaat, zeker mede door Jimmy!”

“Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het moeilijkere werk en niets uit de weg gaat.”

Druk baasje

Naast zijn werk is Jimmy thuis ook een druk baasje, stil zitten is dan ook niets voor hem. Tijdens het geboorteverlof draaide hij uiteraard volop mee. Wie weet heeft Jackson hier al de eerste indrukken gekregen van zijn hardwerkende vader, die hij vroeg of laat misschien wel gaat opvolgen als gecertificeerd lasser.

SB Metaal heeft met Jimmy niet alleen de vaardigheden in huis, maar ook iemand die bij alles extra nadenkt wat hij doet. Of het makkelijker kan, misschien wel efficiënter of zelfs nog beter kan. Jimmy = SB Metaal.

Breng andere op de hoogte

Recent nieuws

Carriere bij SB Metaal

SB MEtaal

meer weten, neem contact met ons op

Video afspelen